Selecteer een pagina

Mensen en strategie gaan hand in hand

door | nov 27, 2020 | Alle, Sessies, Strategie en scenario's, Wave 2, Thema's, 30 okt | 0 Reacties

Bookmark(0)

No account yet? Register

Je kan strategie niet los te zien van mensen. Zonder rekening te houden met mensen gaat een strategie niet werken. Excel calculaties zijn prachtig en noodzakelijk maar het gaat om de intrinsieke interesse, de verdieping in mensen en de creativiteit. Iets wat op afstand vaak onderbelicht raakt. De echte ‘Vipe’ krijgen we over het algemeen beter los als we bij elkaar zijn. In de huidige situatie vergt het extra aandacht en creativiteit om hier invulling aan te geven.

De snelle veranderingen in de wereld brengen een tweestrijd binnen organisaties met zich mee. Aan de ene kant heb je mensen met de wilde en ambitieuze plannen, het ondernemerschap en pro activiteit die in goede tijden ruim tot uiting komen. Aan de andere kant heb je mensen die vragen om stabiliteit binnen een organisatie, zeker in rumoerige tijden.

“Lef prikkelt de energie en creativiteit van mensen”

Het is de kunst om de energie en de motivatie van mensen hoog te houden om zo het ondernemerschap ook in deze lastige tijden te waarborgen. Motivatie moet er zijn. De motivatie is uiteindelijk de factor die mensen individueel en met elkaar aan de gang houdt en die iedereen en stapje verder brengt.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Graag horen we uw gedachten, geef hier uw reactie.x
()
x