Selecteer een pagina

Digitaliseren en samen-werken zijn key

door | okt 16, 2020 | Alle, Sessies, 4 sept, Thema's, Wave 1, Strategie | 0 Reacties

Bookmark(0)

No account yet? Register

“Techniek is een terugkerend thema”

De overgang naar nieuwe technologie die voorheen tijden kon duren is nu in een paar dagen geregeld. En het blijkt prima te werken. Deze doorbraken kunnen we benutten. Op dit moment zitten veel doorbraken in de onlinecommunicatie, maar ook op de onderliggende processen kunnen we doorpakken. We kunnen het momentum nu benutten. Dit is ook cruciaal om rendement terug te winnen en zo concurrentiekracht van Europa en daarbinnen Nederland in stand te houden.

“Samenwerken en verbinden”

Met de herinrichting van waardeketen zien we dat samenwerking tussen organisaties steeds belangrijker wordt. Dat vraagt om een bedrijfscultuur die verder kijkt dan alleen het eigen bedrijf. Meer open en meer verbinding leggen. Daar is overigens dit gesprek een goed voorbeeld van. ‘We had not been introduced’ is er niet meer. Hier gaan we mee door…

 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Graag horen we uw gedachten, geef hier uw reactie.x
()
x