Selecteer een pagina

De gulden middenweg

door | aug 6, 2020 | Alle, Sessies, Thema's, 23 juli, Wave 1, Common Ground | 0 Reacties

Bookmark(0)

Beslissingen en veranderingen maken we met elkaar. Iedereen heeft een idee of mening over welke beslissingen of veranderingen we moeten nemen en hoe deze doorgevoerd moeten worden. In Nederland hebben we de vrijheid en de kans, dat iedereen zijn stem kan laten horen. Wat voor de één de beste beslissing is, kan voor de ander een minder goede optie zijn.  

“Met elkaar geven we de samenleving vorm”

Het is daarom van belang dat we onze stem laten horen. We moeten het gesprek en de discussie met elkaar aangaan, om zo tot gezamenlijke besluiten te komen. Daarbij is het belangrijk dat we de flexibiliteit behouden om eerder genomen beslissingen bij te stellen wanneer dat nodig is.  Nederland is een democratisch land.  Wij zijn samen de vormgevers van onze samenleving.   

 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Graag horen we uw gedachten, geef hier uw reactie.x