Selecteer een pagina

Duurzaamheid meer dan alleen een mooi begrip

door | jul 26, 2020 | Alle, Sessies, Business trends, Thema's, Wave 1, 10 juli | 0 Reacties

Bookmark(0)

No account yet? Register

Duurzaamheid is een steeds belangrijker begrip voor de bedrijfsvoering aan het worden. Het wordt van belang om duurzaamheid niet alleen in je vaandel te zetten maar ook zo veel mogelijk per direct zo volledig mogelijk na te streven. Niet alleen voor de organisatie zelf, maar ook voor  het blijven aantrekken van toekomstige medewerkers. Bij jongere generaties staan thema’s als duurzaamheid en een leven lang ontwikkelen hoog op de agenda.  Zij zullen deze ontwikkelingen gaan afdwingen.  Het is echter niet voor elke organisatie even gemakkelijk om juist in dit soort crisismomenten grote investeringen te doen in het verduurzamen van de organisatie.  

“Breng korte termijn duurzaamheidsoplossingen in lijn met de visie op langere termijn”

Korte termijn crisisoplossingen staan zelfs vaak haaks op duurzaamheid. Bijvoorbeeld de wegwerp mondkapjes of plastic bekertjes om de besmettingsgraad te verlagen. Deze kortetermijnoplossingen zijn niet houdbaar voor de toekomst.


Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Graag horen we uw gedachten, geef hier uw reactie.x
()
x