Selecteer een pagina

Meer betrokken leiderschap

door | jul 14, 2020 | Alle, Sessies, Mensen en leiderschap, Thema's, Wave 1, 2 juli | 0 Reacties

Bookmark (0)
ClosePlease login

Leiderschap begint bij vertrouwen, wederzijds vertrouwen. Het is als leider belangrijk dat je elkaar de ruimte geeft en open tegen elkaar bent ook wanneer dit betekent dat je je frustraties blootgeeft.

“Zoek de juiste balans tussen menselijk en rationeel in je leiderschap”

Steeds meer wordt er naar intrigerend leiderschap gevraagd. Het gaat niet alleen om rationeel en instrumenteel handelen of om zo efficiënt en effectief werken. Het gaat niet alleen meer om winst maar juist om mensen en de planeet. Denk niet alleen met je hoofd maar ook met je hart en heb naast kwantiteit oog voor kwaliteit.

Reactie verzenden