Selecteer een pagina

Flexibiliteit binnen de organisatie

door | jul 14, 2020 | Alle, Sessies, Thema's, Wave 1, Strategie, 3 juli | 0 Reacties

Bookmark(0)

No account yet? Register

De flexibiliteit van een organisatie zit hem niet alleen in de wendbaarheid om van een strategisch plan af te wijken en aan te passen aan de situatie, maar ook om invulling te geven aan het beleid van digitalisering. De versnelling van digitalisering vraagt continue aanpassingen van de organisatie. Daarbij kan digitalisering de oplossing zijn voor aan de ene kant het gebrek aan en aan de andere kant de focus leggen op duurzaamheid.

“Van werkplek naar ontmoetingsplek”

De huidige situatie vraagt ook om een nieuwe invulling van kantoren en fysieke ontmoetingen. Wellicht geldt dit niet alleen voor de huidige periode, maar zal deze invulling permanent veranderen. Het kantoor gaat misschien meer een plek bieden waar mensen creatief samen komen, een sociale ontmoetingsplek in plaats van een werkplek. Het vraagt flexibiliteit van de organisatie om hiermee om te gaan en niet meteen terug te vallen in het oude, maar te kijken naar de vraag van de werknemer.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Graag horen we uw gedachten, geef hier uw reactie.x
()
x