Selecteer een pagina

Internationale wet- en regelgeving

door | jun 22, 2020 | Alle, Sessies, Thema's, Wave 1, Common Ground, 5 juni | 0 Reacties

Bookmark(0)

No account yet? Register

Waar we vrije handel hebben bewerkstelligd tussen Europese landen, lijken er nu weer grenzen te zijn ontstaan. Ieder land en iedere regering neemt andere maatregelen wat betreft corona. Zeker wanneer een organisatie in meerdere landen opereert brengt dit enorme uitdagingen met zich mee.

“Concurreren of samenwerken?”

In hoeverre moeten landen binnen Europa met elkaar samenwerken in tijden van crisis? Aan de ene kant pleiten we voor een samenwerking om verspilling van geld en tijd tegen te gaan. Aan de andere kant kan concurrentie er juist voor zorgen dat we sneller en tot betere resultaten komen. Maar om als Europese bedrijven te kunnen concurreren tegen de VS of China, moeten we wel samenwerken. Hierin moet het samenwerken niet vanuit de politiek, maar vanuit de ondernemers zelf komen.

 

 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Graag horen we uw gedachten, geef hier uw reactie.x
()
x