Selecteer een pagina

Golfbeweging in het rendement van thuiswerken

door | jun 6, 2020 | Alle, Sessies, Mensen en leiderschap, Thema's, Wave 1, 19 en 20 mei | 0 Reacties

Bookmark(0)

No account yet? Register

Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. In de eerste periode was het vooral wennen. Vervolgens ging veelal de productiviteit omhoog. Mensen hebben geen reistijd en een deel van de mensen is thuis zelfs productiever dan op kantoor.

“De afleiding thuis neemt af”

Vervolgens kwam de eenzaamheid op. Dit zie je voornamelijk bij alleenstaanden. Zowel jongeren als ouderen, waarbij het hele sociale contact ten gevolge van de Lock-down verdween. Er ontstaat nu ook echt honger naar normaal menselijk contact.

“Niet vooruit te branden”

Heel veel mensen raken vermoeid. We zijn crisismoe. We raken gedemotiveerd en weten niet meer wat we moeten doen, en wat de zin van het werk nog is. Het zelf startend vermogen staat hierdoor onder druk.

Om goed te kunnen blijven presteren is het dan ook steeds belangrijker dat mensen rust en ontspanning nemen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Graag horen we uw gedachten, geef hier uw reactie.x
()
x