Selecteer een pagina

De rol van HR

door | jun 2, 2020 | Alle, Sessies, Mensen en leiderschap, Thema's, Wave 1, 14 mei | 0 Reacties

Bookmark(0)

No account yet? Register

“Je buik, hoofd en hart zijn de drie intelligentiecentra die je moet gebruiken; je hoofd analyseert en is traag, je buik werkt op basis van je instinct en springt alle kanten op en je hart voelt en weet wat het wil.”

HR heeft een belangrijke rol deze tijd en heeft daarmee meer dan ooit een cruciale rol in het managementteam. Als persoon blijf je hetzelfde maar de onderwerpen en de manier waarop nu wordt gewerkt is heel anders. Het is een grote pressure-cooker waar we in zitten.

Mensen reageren allemaal anders op de crisis en daar moet begrip voor zijn. Het gaat meer dan ooit om maatwerk in termen van leiderschap, communicatie en effectiviteit bij het bewaken van de vitaliteit en het welzijn van de medewerkers en het borgen van de resultaten van het bedrijf. De ene organisatie komt van verder dan de andere, maar overal beseft men nu dat People management nodig en rendabel is. Zo wordt HR integraal onderdeel van de Business strategie; met elkaar besluiten nemen over het pad dat de organisatie zal bewandelen.

 

 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Graag horen we uw gedachten, geef hier uw reactie.x
()
x