Selecteer een pagina

Versnelling in besluitvorming

door | mei 12, 2020 | Alle, Sessies, Thema's, Wave 1, Strategie, 7 en 8 mei | 0 Reacties

Bookmark(0)

No account yet? Register

De crisis brengt ook goede dingen met zich mee: Wat eerst erg lastig leek, blijkt nu makkelijk te gaan, zoals bijvoorbeeld thuiswerken, e-commerce of van fysiek vergaderen naar Webinars. De technologie en digitalisering spelen hier een grote rol: zij doen nu noodzakelijk met hoge snelheid meer en meer ook lokaal hun intrede. In lagekostenlanden worden nu servicecentra gesloten, waardoor bestaande dataprocessing niet meer geoutsourced kan worden. Veel “nieuwe” technologie stond al klaar, maar werd eerder tegen gehouden door de wet en regelgeving. Nu ontstaat versnelde introductie van alternatieven. Dit betekent zowel versnelling van de digitalisering alsook versnelling van de besluitvorming om nieuwe technologie te gaan gebruiken.

“Veel mensen waren digitaal al gewend door internationale werkomgevingen”

De digitalisering zal niet alleen veranderingen of versnelling teweegbrengen in de gebruikte technologie maar ook in de communicatie of gedrag binnen bedrijven. Bijvoorbeeld, traditioneel zakendoen gaat vaak erg stapsgewijs, het eerste gedeelte hierin gaat vaak digitaal/telefonisch. Aangezien men nu meer gewend is digitaal te werken of (in)formeel te telefoneren zal dit gedeelte van het traject versneld worden, nu en in de toekomst.

 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Graag horen we uw gedachten, geef hier uw reactie.x
()
x