Selecteer een pagina

Future talks is een gezamenlijk initiatief van …

 

Wij zijn executive search & leiderschap consultants. Wij zoeken, beoordelen en ontwikkelen executive talent. We richten ons op uitzonderlijk getalenteerde leiders met bewezen staat van dienst, die succes kunnen brengen op het niveau van het hoogste uitvoerende niveau en in raden van commissarissen.

Bijzondere leiders, die bepalend zijn voor de toekomst van hun organisaties: leiders, die vooroplopen.

We zijn gepassioneerd om onze beste leiderschapsoplossingen te bieden. Wij combineren traditionele zoekacties en verwijzingen, met de meest innovatieve online-mogelijkheden. We activeren onze beschikbare netwerken, gebruiken big data en state-of-the-art tools om onze kandidaten te zoeken en te matchen. In onze Smart Search-aanpak concentreren we ons op vaardigheden en competenties, op talent en houding.

Door breder en dieper, over grenzen heen te zoeken, leveren wij uitzonderlijke kandidaten, die de leidende rol spelen en sterkere bedrijven bouwen.

Voor meer informatie: www.consultivesearch.com

Pim Kuit E-mail: pim.kuit@consultivesearch.com Telefoon: +31 6 30 89 75 39

The Next Organization is een strategisch adviesbureau gespecialiseerd in het verbeteren van de commerciële prestaties van organisaties. Samen met onze klanten innoveren en optimaliseren wij bedrijfsmodellen. Veranderend klantgedrag, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zijn hierbij het startpunt. Duurzaam resultaat is het doel; daarom ondersteunen wij van strategie tot en met implementatie…en verder. Zo helpen wij gewenste groei te realiseren en the next organization te creëren.

Meer informatie: www.thenextorganization.com

Elrik Paap E-mail: epaap@tnxto.com Telefoon: +31 6 20 36 45 08

Steije Renes E-mail: srenes@tnxto.com Telefoon: +31 6 20 42 44 56

 

Contact