Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Future Talks Focus Groep | Sustainable Business Model transformation

oktober 6 @ 13:00 - 17:00

€495

Navigeren in duurzame transitie 

Organisaties hebben de ambitie zich te ontwikkelen op sociale en ecologische duurzaamheid en daar komt nu aanscherping van wetgeving en verplichte ESG-rapportage bij. Onderzoek toont echter aan dat het transformeren nog lastig is. Denk aan het zetten van de concrete stip op de horizon en de praktische invulling om daar te komen.

Daarom staat de next Future Talks in het teken van het Sustainable Business Model, waarin de synergie tussen economische-, sociale-, en ecologische duurzaamheid centraal staat. Tijdens deze werksessie doen we samen met peers inzichten op, wisselen we kennis uit en vormen we een beeld hoe tot de stip op de horizon te komen en de weg daar naartoe.

In een brainstormsessie bespreken we de verschillende aspecten van duurzaamheid. Met behulp van deze inzichten voeren we een duurzaamheidsscan uit om te zien waar uw organisatie momenteel staat op het gebied van duurzaamheid. Vervolgens sluiten we de werksessie af met hoe de stip op de horizon te zetten, hoe een gefaseerde roadmap op te stellen en wat een juiste rapportage is voor het meten van het resultaat.

De werksessie is een samenvatting van het tweedaags leiderschapsprogramma voor het managementteam waarin we specifieke kennis en inzichten creëren, gezamenlijk een roadmap formuleren voor een gefaseerde realisatie en de uitdagingen, randvoorwaarden en rapportages bespreken voor een concreet en haalbaar resultaat.

Wat haalt u uit deze Focus groep?

  • Concrete handvaten uit een praktisch ingestelde werksessie
  • Kennis over duurzaamheid op de drie aspecten
  • Inzicht in waar uw organisatie staat op het gebied van duurzaamheid
  • Een stapsgewijze uitleg en plan van aanpak voor de transitie naar een duurzaam businessmodel
  • Uitleg hoe het resultaat van een duurzaam businessmodel te meten en te rapporteren

Bekijk hier het volledige programma: Programma Focus groep SBM

Meer lezen over duurzame businessmodellen en het belang voor bedrijven? Klik dan hier 

Klik op de onderste knop om aan te melden. Wilt u wel graag komen maar kunt u niet op deze datum? Meldt u dan aan met een andere datum.

Aanmelden 6 oktober

Aanmelden andere datum

(Voor deze focus groep zijn maximaal 12 plekken beschikbaar)

Gegevens

Datum:
oktober 6
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€495
Evenement Categorie:

Locatie

De Watertoren Bussum